iPhone 8 Plus – 64GB en 256GB – prijzen, informatie en geruchten (2023)

iPhone 8 Plus – 64GB en 256GB – prijzen, informatie en geruchten (1)

Welkom op de iPhone 8 Plus informatie pagina van onze website! Apple heeft als opvolger van detoestellen uit de7 en 7 Plus series de iPhone 8 en 8 Plus gepresenteerd. De Apple iPhone 8 Plusheeft een aangepast design met intern een aantal spectaculaire en handige nieuwe functies!

Lees hieronderverder voor uitgebreideinformatie over de iPhone 8 Plus, en kom alles te weten wat je moet weten...

iPhone 8 Plus officieel gepresenteerd

Op 12 september heeft Apple drie nieuwe modellen gepresenteerd: de AppleiPhone 8, de iPhone 8 Plus en de iPhone X. De iPhone 8 is dit jaar het instapmodel van Apple en is daarmee ook het aantrekkelijkst geprijst ten opzichte van de andere modellen. De 8 Plus is daarentegen net ietsminder goedkoop.Het scherm van de 8 Plus is 5.5-inch groot en beschikt over een LCD-scherm met True Tone-techniek. Dit betekent dat het scherm meekleurt met het licht in de omgeving.

De informatie over deze smartphonegaat verder onder de vergelijker.

 • Kies uitvoering:
 • iPhone 8 Plus 64GB
 • iPhone 8 Plus 256GB

iPhone 8 Plus 64GB

iPhone 8 Plus 256GB

iPhone 8 Plus; zilver,spacegrijs en goud zijn de drie kleuren...

De Apple iPhone 8 Plus (met 64GB en 256GB geheugen)is net als de gewone 8 beschikbaar in de kleuren zilver, spacegrijs en goud. Voor de kleuren rosegoud, wit en zwart, heeft Apple in 2017 dus niet willen kiezen voor desmartphones van dat jaar.

Update 12 april 2018:

Inmiddels zijn de iPhones uit de 8 Plus en de 8 series ook in de rode kleur te krijgen, net zoals de iPhones uit de 7 en 7 Plus series. De kleur staat symbool voor de bestrijding vanAids en HIV. Van de opbrengst gaat een bepaald deel van de opbrengst (onduidelijkis hoeveel %)naar de organisatie 'Product RED', die onderzoek doet naar Aids en het bestrijden daarvan. Koop je een 8 Plus toestel in rode kleur, dan steun je dus automatisch dit goede doel.

Voor de plus varianten van de rode iPhones uit de 8 Plus serie betaalde je direct na het verkrijgbaar worden ervan, respectievelijk € 920,- en € 1090,-, voor 64GB en 256GB versies. De rode iPhones uit de gewone8 serie met 64GB opslagcapaciteit kostte rond de €810,- bij introductie, en de 256GB variant had een startprijs van €980,-. De introductieprijzen voor derode iPhonesliggen uiteraard hoger dan de prijzen van de iPhone 8 Plusen 8 toestellen in de eerder al beschikbare kleuren.

Design van de Apple iPhone 8 Plus

Qua uiterlijk is, zowel de 8 als de 8 Plus, net even anders dan de modellen van vorig jaar. Ze beschikken beide over een glazen behuizing wat refereert naar de oudere 4 editie. Verder is het design van de iPhone 8 / 8 Plushetzelfde als bij de Apple smartphones 7-serie. Dit is te zien aan de bekende homeknop, de Touch-ID-sensor en de ronde/ovaal-vormige camera op de achterzijde.

iPhone 8 Plus – 64GB en 256GB – prijzen, informatie en geruchten (2)

iPhone 8 Plus;draadloos opladen

Een van de functies waar wij het langst op gewacht hebben is toch wel het draadloos opladen van een iPhone. Eindelijk is het zover! De 8 en 8 Plus kunnen inductief draadloos worden opgeladen doormiddel van de glazen behuizing. Iedere magnetische oplader kan tegen de achterkant van het toestel worden gehouden om te zorgen datje toestelwordt geladen. Het toestel kan dus ook worden opgeladen met laders van andere bedrijven.

iPhone 8 Plus – 64GB en 256GB – prijzen, informatie en geruchten (3)

iPhone 8 Plus - de specificaties

De Apple iPhone 8 Plusbeschikt over diverse nieuwe specificaties:

 • A11 Bionic Chip, sneller dan de iPhone 7

De 8 heeft intern de gloednieuwe A11 Bionic chip waarmee een werkgeheugen gemoeid is van 2GB RAM en 3GB RAM-geheugen voor de iPhone 8 Plus.

 • Glass-sandwich behuizing

De iPhone 8 (Plus)heeft een glazen behuizing, bekend van de iPhones uit 4 en 4s series. Daarmee wijkt het design van deze nieuwe smartphone af van de huidige iPhone apparaten. Dit heeft vooral als doel om de 8 (Plus)een nieuwe uitstraling te geven én het verbeterd de kwaliteit van het draadloos opladen.

 • 5,5‑inch RetinaHD‑display

De iPhone 8 Plusheeft een 5,5 inch Retina HD display, die dus 0,8 inch groter is danhet 4,7 inch scherm van de gewone 8.

 • Verbeterde camera

De AppleiPhone 8 (Plus) beschikt over een 12 megapixel-camera waarmee, volgens Apple, ruim 80 procent meer licht wordt opgevangen. Met deze camera kan de iPhone 8 4K beelden opnemen met 60 beelden per seconde.

 • Drukgevoelige Touch ID

De drukgevoelige Touch ID is, net als bij de 7, ook op de iPhone 8 (Plus) aanwezig.

 • Optische zoom

Met de groothoek- en telelenscamera's op de8 Plus kun je gebruikmaken van optische zoom, tot 10x digitale zoom voor foto’s en tot 6x digitale zoom voor video’s.

 • Portretmodus

Portretmodus op8Plus is verder verbeterd (ook ten opzichte van de smartphones uit de gewone 8 serie). Hiermee creëer je een nog scherpere voorgrond en een mooi onscherpe achtergrond.

De opslagcapaciteit van deze smartphone

Bijde 8 Plus kan gekozen worden uit twee verschillende hoeveelheden op het gebied van opslag/geheugencapaciteit: de iPhone 8 Plus 64GB en de 256GB. Het lijkt erop dat Apple hiermee voorgoed afscheid heeft genomen van de 16GB en 32GB toestellen. Anders dan bij de iPhones uit de 7 serieheeft Apple ervoor gekozen om voor de 8 en 8 Plus geen 128GB variant op te markt te brengen, iets wat ook niet nodig is gezien de aanwezigheid van 256GB variant.

De Apple iPhone 8 Plus bestellen kan vandaag nog!

De AppleiPhone 8Plus was in Nederland en Belgiëverkrijgbaar vanaf vrijdag 15 september 2017.Sinds die dag had je de mogelijkheidom deze smartphonete bestellen / pre-orderen. De nieuwetoestellen lagenvanaf vrijdag 22 september 2017in de winkels. Wil je de iPhone 8 Plus bestellen, zodat je een van de (weinige) mensen bent in jouw omgeving met dit geweldige toestel? Dat kan..., en zowel met abonnement als zonder abonnement:

Bekijk en vergelijk abonnementen met iPhone 8Plus.

Bekijk en vergelijk losse iPhone 8 Plus toestellen.

iPhone 8 Plus – 64GB en 256GB – prijzen, informatie en geruchten (4)

De 8 Plus; de belangrijkste eigenschappen

Kort samengevat zijn de belangrijkste features van de smartphone:

 • Supersnelle A11 chip
 • Gezichtsherkenning omhet toestelte ontgrendelen
 • iOS 11, de nieuwste software van Apple
 • Hoogwaardig LCD-scherm, met een grootte van 5.5 inch
 • Glazen behuizing
 • Draadloos oplaadbaar
 • Drukgevoelige Touch ID
 • Helder speakergeluid

Prijs van de Apple iPhone 8 Plus

De introductieprijs van de AppleiPhone 8 Plus in Nederland:

 • Apple iPhone 8 Plus64GB:919 euro
 • Apple iPhone 8 Plus 256GB:1.089 euro

Uiteraard dalen deze prijzen (na september 2017) geleidelijk aan, dit smartphone model wordt dus steeds lager in prijs!

Deze vergelijker voor losse toestellen biedt je de mogelijkheid om actuele iPhone 8 Plus prijzen te vergelijken:

Type

(Video) Under 75k Iphones Arrived Iphone 11Jv XR Jv, X JV, 8plus or 8 Approved Underwarranty Mobiles..

Geheugen

Staat

(Video) iPhone 8 and 8 Plus first look

Toestelprijs

€ 10

€ 2500

Kleur

(Video) Apple iPhone 8 & 8 Plus Review (Nederlands)
(Video) Increase your iPhone iCloud Storage from 5GB to 50GB (All iPhones)

Dit zijn uiteraard de 3-5 beste losse toestel deals, voor alleaanbiedingen klik je hierboven op de 'Toon meer resultaten' button. Jekrijgt dan alle prijzen te zien, en welvan allewebwinkels die deze smartphoneop dit moment aanbieden. Uiteraard willen we je ook wijzen op de mogelijkheid om alle toestellen te vergelijken.

De iPhone 8 Plus refurbished (als los toestel) kopen, ook dat kan natuurlijk een uitstekende optie zijn. In deze staat is het aanbod alleen wel veel beperkter, in vergelijking met het aanbod van nieuwe toestellen. De verwachting is dat het refurbished aanbod voor deze smartphone in of na de zomer van 2018 gaat toenemen. Ook de prijzen zullen dan gaan zakken voor een refurbished 8 Plus toestel, des te meer aanbieders er zijn voor een bepaalde smartphone variant, des te gunstiger te prijs zal uitpakken, als gevolg van de strijd die aanbieders voeren om de laagste prijs.

iPhone 8 Plus – 64GB en 256GB – prijzen, informatie en geruchten (5)

Kleuren:

Geheugen:64GB - 256GB

Prijs: Los refurbished toestel vanaf €259.00
Los nieuw toestel vanaf €203.00

Bekijk prijzen met abonnement

Vergelijk toestellen en abonnementen

iPhone 13

 • Abonnement
 • Los toestel

iPhone 13 Mini

 • Abonnement
 • Los toestel

iPhone 13 Pro

 • Abonnement
 • Los toestel

iPhone 13 Pro Max

 • Abonnement
 • Los toestel

iPhone 12

 • Abonnement
 • Los toestel
(Video) What APPLE brings at NEW Event in 2022? iPhone 14 Pro Max?

Alle toestellen vergelijken

 • Abonnement
 • Los toestel

FAQs

Wat kost iPhone 8 Plus nieuw? ›

Prijs van de Apple iPhone 8 Plus

De introductieprijs van de Apple iPhone 8 Plus in Nederland: Apple iPhone 8 Plus 64GB: 919 euro. Apple iPhone 8 Plus 256GB: 1.089 euro.

Is iPhone 8 Plus nog goed? ›

Het is dus niet meer de jongste iPhone, maar in het geval van de iPhone 8 is dat helemaal niet erg. Het toestel wordt nog lang van software-updates voorzien en heeft aan snelheid geen gebrek. Over de vraag of de iPhone 8 nog bruikbaar is in 2022, kunnen we dus kort zijn: ja!

Hoe lang gaat de iPhone 8 Plus nog mee? ›

Met een iPhone profiteer je tot 6 jaar na de release van het toestel van de nieuwste software updates. Dat maakt iPhone duurzaam en zorgt ervoor dat je ook met een wat ouder toestel lang uit de voeten kunt. Voor refurbished iPhone modellen werkt dit net zo.

Wat kost een iPhone 8 256GB? ›

Apple iPhone 8 256GB Grijs
Prijs€ 228,44
Specificaties4,7" • 1334x750 • 256GB - Bekijk alle specificaties
3 more rows

Wat is het verschil tussen de iPhone 8 en 8 plus? ›

De iPhone 8 heeft een schermformaat van 4,7 inch en een resolutie van 1334×750 pixels. In de iPhone 8 Plus zit een groter 5,5 inch display dat een Full HD-resolutie van 1920×1080 pixels heeft. Dit scherm is dus groter, heeft een hogere resolutie én een hogere pixeldichtheid.

Wat is de opvolger van de iPhone 8 Plus? ›

De iPhone XR is Apple's nieuwste betaalbare iPhone en is in die zin de opvolger van de iPhone 8.

Welke iPhone moet ik kopen 2022? ›

iPhone SE 2022 is de beste keuze als je zoekt naar een betaalbare, krachtige en kleine iPhone. Hij heeft dezelfde snelle A15 processor als iPhone 13 Pro, waardoor je razendsnel navigeert. Tegelijkertijd heeft hij het compacte formaat van iPhone 8.

Wat is de beste iPhone op dit moment? ›

De iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max zijn dé toptoestellen van dit moment. Ze hebben beide een ProMotion-scherm en een fantastische drievoudige camera. Alleen het formaat verschilt – voorheen had de Max een betere camera dan het 'gewone' Pro-model, maar dat is nu gelijkgetrokken.

Welke iPhone kopen in 2023? ›

Onze selectie
 • Beste prijs-kwaliteit: Apple iPhone 14 bij Coolblue.
 • Beste groot scherm: Apple iPhone 13 Pro Max bij Bol.com.
 • Beste camera: Apple iPhone 13 Pro bij Coolblue.
 • Beste goedkope: Apple iPhone SE bij Coolblue.
 • Beste compacte: Apple iPhone 13 Mini bij Bol.com.
 • Beste koop: Apple iPhone 11 bij Coolbue.
Jan 8, 2023

Hoeveel kost een iPhone 8 plus Mediamarkt? ›

iPhone 8 Plus
iPhone 8 Plus64GBBestellen
Media Markt€ 919,-Bekijken
Wehkamp€ 919,-Bekijken
Coolblue€ 919,-Bekijken
Belsimpel.nl€ 919,-Bekijken
3 more rows
Oct 11, 2017

Wat te doen met oude iPhone 8? ›

Wat je het beste kunt doen is je oude iPhone inleveren. En het mooie is: je krijgt hier vaak een leuk bedrag voor terug. Apple heeft hier op zijn website het eigen GiveBack-initiatief voor. Je kunt je oude telefoon ook aan het goede doel schenken, zoals Stichting AAP, Unicef of ReCell.

Wat kost een iPhone 8 los toestel? ›

Apple iPhone 8 los toestel
UitvoeringPrijsIncl. bezorging▲
64 GB Space Grey€ 199,00€ 199,00
64 GB Gold€ 269,00€ 269,00
64 GB Gold€ 269,00€ 269,00
64 GB Gold€ 284,88€ 284,88
4 more rows

Wat is mijn iPhone 8 nog waard? ›

Omdat dit model vrij recent is uitgekomen, ontvang je een behoorlijk bedrag wanneer je besluit deze te verkopen. Dit hangt natuurlijk samen met de staat waarin je iPhone 8 verkeert. Zo ontvang je voor een complete, zo goed als nieuwe iPhone 8 met een opslagcapaciteit van 256 GB toch al snel €560.

Videos

1. Apple iPad evolution - How budget iPad has changed from its original release to 10th generation
(Digital Markings)
2. 2022 iPad 10th Generation vs 9th gen - Should you wait or buy Apple iPad from 2021?
(Digital Markings)
3. iPhone 8 Ve iPhone X Kutu Açılımı Ön İnceleme (türkçe)
(1ST4SYON MH)
4. Ik HAAT de iPhone X
(TechSmartt)
5. History of the iPad Pro lineup - TOTAL evolution 2015 to 2022, while anticipating 16 inch iPad Pro
(Digital Markings)
6. iPad Pro 2021 vs iPad Air 2020 - Which Apple iPad to buy: M1 Pro or Air 4 with A14? Choose smart
(Digital Markings)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated: 04/10/2023

Views: 5919

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.